Telefoon 0313 659 630 info@kapsalon-mirian.nl
Selecteer een pagina

Lieve klanten,

Het is bijna zo ver!!!!!!
Maandag 11-05-2020 is de dag dat alle kappers weer mogen werken!!!!
Dit houdt in dat ik weer mag starten en ik heb er megaveel zin in!!! Ben je ziek, verkouden, koortsig, etc. etc. blijf dan thuis voor ieders veiligheid!!!
Helaas kan ik niet iedereen op de 1ste dag helpen. Dus vraag ik alsnog een beetje geduld op te brengen, de openingstijden worden verruimd de komende weken dus voor iedereen een mogelijkheid om op korte termijn met een heerlijke nieuwe frisse coupe rond te lopen.
Hierbij wordt er wel verwacht dat iedereen zich aan de maatregelingen houdt want het coronavirus is echt nog niet weg, dussssss veiligheid en gezondheid gaan nog steeds voor.
Het afgelopen jaar probeerde ik al zoveel mogelijk 1 op 1 te werken en dat blijf ik nu ook doen. Dat houdt niet in dat de volgende klant niet binnen kan komen maar probeer zo veel mogelijk op gepaste afstand van elkaar te blijven en kom op tijd niet veel te vroeg en niet te laat.

In mijn salon zijn een aantal aanpassingen gedaan.

  • Voor binnenkomst is de mogelijkheid om de handen in te smeren met hand-gel.
  • De deur te openen met de ellenboog.
  • De klanten die komen voor een kleur of permanent behandeling is er gelegenheid om koffie of thee te drinken maar neem aub een eigen mok mee!!
  • De wachtruimte is verdwenen.
  • Er is een statafel binnen waar de mogelijkheid is om de handen te wassen.
  • Binnen heb ik nog steeds 2 knipplekken maar deze worden nu gescheiden door een scherm.
  • Bij iedere stoel/plek staat een bak met schoon materiaal om mee te werken en wordt na iedere klant gedesinfecteerd.
  • Iedere klant krijgt een schoon kapkleed om en deze wordt na de behandeling gewassen.
  • Na 2 klanten neem ik de tijd om beiden plekken te desinfecteren zodat de volgende klanten weer een schone plek hebben.

Met deze maatregelingen hoop dat ik mijn salon voor iedereen zo veilig/steriel mogelijk heb gemaakt op een manier waarop mijn klanten het fijn vinden om weer bij me te komen.
Ik ben me ervan bewust dat we in deze tijd veel meer plastic en restafval hebben.
Daarom heb ik gekozen voor voldoende nieuwe kapkleden en om de klanten een eigen kop/mok mee te laten nemen i.p.v. gebruik te maken van plastic wegwerpkapkleden en of papieren/plastic bekers.

×

Hoi,

Stel een vraag of stuur me een email info@kapsalon-mirian.nl

× Hebt u een vraag? Dat kan via de chat!