Telefoon 0313 659 630 info@kapsalon-mirian.nl
Selecteer een pagina

Matrix

NIEUW COLORINSIDER!

  • COLORINSIDER: 0% ammonia, 100% intenser kleurresultaat. Levendige hoge-resolutiekleuren, optimale grijsdekking en een stralende glans. COLORINSIDER is de eerste geurloze permanente haarkleuring van Matrix zonder ammonia, die zorgt voor maximale kleurimpact met een minimale hoeveelheid alkalische bestanddelen.
  • Ons revolutionaire Color Injection Oil Delivery System2 injecteert de kleurbestanddelen tot de kern van het haar zonder de essentiële aminozuren en de lipidenbalans in het haar aan te tasten. 100% meer effectieve kleurinjectie dan traditionele kleuringen dankzij de drijvende kracht: olie*.
  • Ontdek de COLORINSIDER experience nu zelf. Helder. Puur. Intens.
  • * De Color Injection ODS2 technologie maximaliseert de effectiviteit van de kleuring. Deze technologie creëert met een minimale hoeveelheid alkalische bestanddelen hetzelfde niveau van verheldering met 20 Volume als onze voornaamste kleuring zonder ODStechnologie met 40 Volume.
  • Geschikt voor alle haartypen.

Infomeer naar de prijzen bij Kapsalon Mirian in Eerbeek.

Matrix heeft meerdere lijnen met top haarverzorgings- en stylingsproducten. Gestart in 1980 veroverde Matrix in 10 jaar de markt voor professionele haarproducten in de Verenigde Staten, waar het anno nu nog steeds marktleider is. Ook in Europa is Matrix niet meer weg te denken. De nieuwste productlijn is Total results die ook prijstechnisch nog eens heel aantrekkelijk is.

De Miracle Products van Total Results zijn ontwikkeld om snel resultaat te creëren. Voor elk haartype is er een speciaal product gecreëerd, dat is afgestemd op de specifieke behoefte van dat bepaalde haartype. De Miracle Products zijn op veel verschillende manieren te gebruiken en perfect met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat.

Total Results Moisture biedt een oplossing voor droog, dof haar. Het haar voelt weer zacht en flexibel aan, is gehydrateerd en heeft een schitterende glans.

Total Results Color Care biedt een oplossing voor gekleurd haar. Het haar wordt gevoed, versterkt en beschermd en heeft een glanzende, langdurig stralende kleur.

 

Total Results Sleek biedt een oplossing voor weerbarstig haar met pluis. Het haar wordt hersteld en gehydrateerd en heeft een glanzende gladde finish

Total Results Amplify biedt een oplossing voor fijn, futloos haar. Het haar krijgt veel body en lichtgewicht volume.

Total Results Curl biedt een oplossing voor onhandelbaar gekruld haar. Het haar wordt gevoed, voelt zacht en flexibel aan en de krullen zijn mooi gedefinieerd zonder pluis.

De Design Pulse hairstylingproducten sluiten helemaal aan bij de styling van nu: Edgy, trendy en krachtige textuur met een glamourlook!

Infomeer naar de prijzen bij Kapsalon Mirian in Eerbeek.

×

Hoi,

Stel een vraag of stuur me een email info@kapsalon-mirian.nl

× Hebt u een vraag? Dat kan via de chat!